Blanka Procházková


Ráda tvořím ....

nejvíce šperky z polymeru, ale ani ostatní techniky mi nejsou cizí. 

A ráda vám ukáži svoji tvorbu v tomto blogu 

Ozvěte se mi

Napište mi, nebo mi dejte lajk


Máte dotazy k mé práci nebo nápad na nový článek? Neváhejte a nechte mi vzkaz. Budu ráda za vaše nápady, připomínky i pozdravy.

Kontaktujte mě...

Kompletní moji tvorbu najdete v galerii na Flickru zde

Úplně poslední náhrdelník roku 2017 vznikal ve volných chvilkách mezi vánoci a Silvestrem a zkompletovala jsem jej hned po Novém roce. Nikdy nedělám dva šperky stejné, zakládám si na originálech, ale jisté okolnosti mě přiměly udělat podobný šperk. A tak se rodinka "ledových" náhrdelníků zase rozrostla.

Jeden z posledních šperků letošního roku vznikal na etapy. Základ náhrdelníku jednotlivé bílé korálky jsem měla připraveny dva roky a od té doby jsem měla několik variant, jak náhrdelník dokončit. Zvítězila modrá varianta a věřím, že i Vám se bude líbit.

Na zakázku jsem dělala korále v kombinaci dutých polymerových korálků a černých plstěných korálků z jemné ovčí vlny. A jak už to u mě bývá, vytvořila jsem více kousků, protože jsem měla plstěné korálky udělány do zásoby. A ty co chyběly jsem bleskem dopíchala. A vznikly tyto troje korále - zatím volné k prodeji.

© 2017 Blanka Procházková - design  Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky